Residencial Luna

Residencial Luna

9 Prachtige exclusieve villa's gelegen in Jávea, Spanje

Vanaf € 680.000,=

******

 Betrouwbare Nederlandse projectontwikkelaar

 Top locatie in prachtig Jávea

 Start verkoop juli 2018

 Luxe villa's met privé zwembad, parkeerplek en lift

 4 slaapkamers en 3 badkamers

 600 meter van het strand

 Fameuze Spaanse architect Ramon Esteve

Download de brochure

Vul uw gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • 4 slaapkamers
 • 3 badkamers
 • Airconditioning
 • Volledig ingerichte keuken
 • Eigen tuin en dakterras 
 • Eigen parkeerplaats in de kelder
 • Interne lift (privé)
 • Privé zwembad ( Infinity )
 • Jacuzzi ( optioneel )
 • Domotica-systeem
 • Ontworpen LED-verlichtingssysteem aan de binnen- en buitenkant
 • Vloerverwarming
 • Totale woon oppervlakte vanaf 200 m2
 • Private Gym

Voor wie is Residencial Luna interessant?

Voor iedereen!

Door de geweldige locatie van de villa's is dit voor iedereen een heerlijke plek om te vertoeven. Grootouders, ouders, grote kinderen en kleine kinderen, voor iedereen zijn er meer dan genoeg redenen om vanuit Residencial Luna te genieten van de prachtige omgeving van Jávea.

Het strand, het uitgaansgebied, het centrum en de supermarkt zijn allemaal op loopafstand. Ook zijn er diverse golfbanen in de buurt voor de golf liefhebbers.

Daarnaast beschikken de villa's over diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat alle leeftijdsgroepen zich er thuis voelen. Zo zorgt de privé lift, die vanaf de parkeerplek op alle verdiepingen uitkomt, voor bewegingsvrijheid voor mensen die slecht ter been zijn. Er zijn ook geen parkeerproblemen omdat er een eigen parkeerplaats is en het privé zwembad zorgt voor een heerlijke verkoeling op de warmere dagen. Ook aan fitness is gedacht, dat kan in de gedeelde gym die voor de 9 villa's wordt gerealiseerd.

Download de brochure

Vul uw gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Unieke architectonische Villa's

Na het betreden van Villa Luna, zult u het goed doordachte architectonisch ontwerp ervaren, ontworpen door top architect Ramon Estevez, in evenwicht met zorgvuldig geselecteerde materialen en kleuren.

De hoge ramen in de woonkamer creëren een rijk gevoel van ruimte en brengt de buitenkant naar binnen. Mooie schermen blokkeren de zon indien gewenst en bovenaan het dak is er ruimte voor de optionele jacuzzi. De villa's hebben 4 comfortabele slaapkamers en 3 badkamers. Er is veel ruimte in deze villa van ongeveer 230 vierkante meter.

Met 5 verdiepingen, 4 ruime slaapkamers, 3 badkamers, solarium met optionele jacuzzi, garage onder de villa, en een privé lift, zult u volop ruimte en luxe in uw woning hebben. De enorme ramen in de woonkamer brengen de buitenkant naar binnen. U zult van de Spaanse zon op uw terras of in uw privé zwembad genieten.

Deze villa is ontworpen om het leven aangenaam te maken en tegelijkertijd voldoende privacy te bieden. Speciale aandacht is besteed aan materialen en kwaliteit.

Waarom Jávea in Spanje?

Ligging

Ons "Luna" -project bevindt zich op een prachtig perceel in Jávea. Het is een premium woonresort, op slechts 600 meter lopen van de mooie boulevard en perfecte zandstranden van Playa del Arenal.

Het gebied rond Jávea wordt gekenmerkt door de enorme groene ruimten, bosgebieden en pijnbomen, met het meest prachtige uitzicht op open zee. Jávea ligt naast het Parc Natural del Montgó en vanuit Javéa is het minder dan een 15 minuten rijden naar Moraira / Calpe, 25 minuten naar Bendidorm en iets minder dan een uur naar Alicante of iets meer dan een uur naar Valencia. In die twee steden vindt u ook luchthavens.

 

Activiteiten

Dit gebied combineert het allemaal: prachtige stranden en baaien, mooie boulevards, buitensporten (tennis, golf, fietsen, mountainbiken, wandelen), watersport (Jávea heeft twee havens) en ook de culturele evenementen worden aangeboden door de grote steden. Natuurlijk kunt u boodschappen doen in het nabijgelegen winkelcentrum in Ondara of in Alicante of Valencia. De boulevard van Jávea heeft heerlijke restaurants, terrassen en bars. Voor zowel jong als oud is er genoeg te doen in Jávea.

Klimaat

Het klimaat in de Costa Blanca is zonnig met meer dan 300 dagen zon per jaar met gemiddelde temperaturen van 29C in de zomer en 17C in de winter.

 

Bekijk het project en de omgeving in Jávea

Wilt u meer weten over dit prachtige project?

Download de brochure

Vul uw gegevens in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens:

Kantoor Javéa
Avenida de Estrasburgo. Manzana E-1. Javéa. Spanje

www.selectestatesjavea.com

0034 865 615 145
0031 6 50697309

raymond@estatesspain.com

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag - Zondag: 9:00 - 13:00

© Online Leadbox i.s.m. Covast Real Estate B.V - Van Eeghenstraat 180, 1071 GM Amsterdam - +31 621 226 894 - info@covast.nl